Tælle mønter – alle 6

45,00 kr. inkl. moms

PDF Hvert pdf.hæfte i pakken i denne pdf-pakke består af 16 sider hvor antallet af mønter, der skal tælles sammen, er skrevet ind i skemaet og 13 sider, hvor lærer eller elev selv kan indskrive antallet af mønter, man ønsker sammentalt. Opgaverne i mønthæfterne giver eleverne kendskab til det danske møntsystem, samtidig med de opnår øvelse i addition ved hjælp af sammentælling.
Bruger man plastmønter sammen med sammentællingsfelterne i hæfterne er det lettere at holde styr på additionerne. Skal man øve hovedregning kan man udelade at bruge disse. Således kan sværhedsgraden varieres i det enkelte hæfte. Samtidig er f.eks. en enkelt side velegnet som opgave i et løb med poster.
Materialet i hver af de 6 titler indeholder 3 pdf-filer – en printudgave, en skærmudgave samt en intro-pdf med facitliste.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

I skærmudgaven af pdf-hæfterne kan eleverne skrive resultaterne direkte ind i svarfelterne i skærm-pdf’en på computeren, inden de printer ud eller gemmer opgaverne på computeren i egen mappe. Printudgaven af pdf-hæfterne er tilrettet sådan, at man kan printe booklets direkte ud fra den. Materialet er sat overskueligt op og egner sig til både til indskoling, mellemtrin og undervisning af børn med særlige behov.
Der kan med stor fordel anvendes plastmønter som hjælpemateriale til sammentællingsopgaverne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tælle mønter – alle 6”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *