Gange med 10, 100 og 1000

65,00 kr. inkl. moms

PDF Disse tekstopgaver egner sig til mellemtrinnet og udskolingselever, som har brug for omsætningsopgaver samt børn med særlige behov. Således er pdf’ens medfølgende skærmudgave tilrettet sådan, at der kan skrives i pdf’en og bruges CD-ORD til at læse teksterne.
Afsnit 1: Gange med 10 – 24 opgaver
Afsnit 2: Gange med 100 – 24 opgaver
Afsnit 3: Gange med 1000 – 24 opgaver
Afsnit 4: Blandede opgaver – 54 opgaver
Opgavetyperne er regnehistorier med gentaget addition, mangfoldiggørelse og arealberegning

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Sværhedsgrad: Her bliver brugt alle tal op til 10000, både hele tal og decimaltal. Metoden med at sætte nuller bag ved de hele tal eller rykke kommaet en, to eller tre pladser til højre ved decimaltal øves og automatiseres med disse opgaver.
Det forudsættes at eleverne har kendskab til sammenhængen mellem minutter, timer, dage og uger, måneder og år. Eleverne skal have kendskab til udregning af areal. Det er også en god forudsætning at have arbejdet med omsætningsopgaver med t – kg – g og m – cm og l – dl
Tekster: Med hensyn til sværhedsgraden af opgaveteksterne ligger de fra LIX 12 til LIX 28.
Illustrationerne er en vigtig del af forståelsen af opgaverne. Billederne er ligeledes med til at gøre opgaverne til en slags fortælling, som bliver mere levende for eleverne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gange med 10, 100 og 1000”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *