Læseteknik 2, kkvk-ord

24,00 DKK

2 PDF´er Læseøvelser til indskolingen, som er velegnet til læseværksteder. Første pdf indeholder 60 billedkort med illustrationer til kkvk-ord, hvor hver af de ni vokaler indgår i flere ord. Anden pdf indeholder de tilsvarende 60 ordkort.
Læsestartere, som skal have god tid til at øve vokalerne og den fonologiske syntese, har gavn af at gå ud fra vokallyden i ordet, læse fremad fra vokalen – herefter sætte konsonantlyden foran vokalen og læse fremad, dernæst sætte ordets forreste konsonantlyd foran det læste. Således bliver kkvk-ordet læst i små bidder med udgangspunkt i vokalen.

Du får tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste oversigt, straks efter du har godkendt ordren. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

"Læseteknik 2, kkvk-ord" indeholder følgende:

• Pdf med 60 billedkort som illustrerer 60 kkvk-ord (inklusiv enkelte kkv-ord) Pdf.en indeholder også bagsider til billedkortene til eventuel laminering med bagsider. (Husk at klippe kortene ud, inden der lamineres, hvis der er limet bagsider på. Så kan man lægge kortene i lamineringsarket enkeltvis, så der bliver en samlende kant rundt om hvert kort - sæt velcro på bagsiden af hvert billedkort, så de kan genbruges.) De sidste sider i pdf.en indeholder tomme billedrammer til elevernes egen produktion.

• Pdf med 60 ordkort hver med billedkortenes tilhørende ord - her er hvert ord delt op i tre dele (vk - kvk- kkvk). Ordene er fortrinsvis lydrette og der er medtaget ord, som ender med et blødt d De sidste sider i pdf.en indeholder tomme ordrammer til elevernes egen produktion. Siderne med ordkortene behøver ikke klippes ud, men kan blot lamineres som hele ark. I hver billedramme kan man sætte velcro på, så billedkortene let kan sættes på og genbruges.

• Pdf med de 60 billedkort indsat på ordkortene, som en slags facitliste. Dog kan disse sider også sagtens bruges til læseøvelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Læseteknik 2, kkvk-ord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *