Detektivopgaver

(1 kundeanmeldelse)

25,00 kr. inkl. moms

PDF “Detektivopgaver” er til elever i indskolingen, som kender tallene 0 – 20 og skal øve addition og subtraktion med disse tal. Målgruppen kan læse ved hjælp af det fonologiske princip og har automatiseret de mest almindelige ikke-lydrette ord.
Opgaverne øver regne – og læseteknik, men sætter samtidig sving i den logiske tænkning. Udelukkelsesmetoden skal bruges til at sortere de forkerte svar fra og finde frem til det korrekte svar i opgaverne.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Pdf.en indeholder:

  • 40 kort med additions- og subtraktionsopgaver med resultater op til 20
  • 40 kort med gåder om alfabetets bogstaver
  • Bagsider til alle kortene

1 anmeldelse af Detektivopgaver

  1. Tina Hansen

    Narrativet med at man er dektektiver og skal løse en sag – altså finde ud af hvem jeg er gør at kortene er sjove og indbydende fra barnet får det i hånden. Opgaverne er overskuelige i længde og opbygningen gør at barnet hurtigt kan være selvkørende. Jeg er rigtig glad for mit sæt opgaver.
    Kortene sætter på en legene måde gang i lysten til at læse/regne kortene ud. Man skal da lige vide hvad svaret er. Barnet finder hurtig ud af, hvordan kortene skal løses og er derefter selvkørende med opgaverne. Sværhedsgraden passer til 1.-2 klasse.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *