Pdf-downloads med vejledning og ideer til undervisningen.
Gem, print og brug dem i klassen igen og igen!

Pdf.materialer til download

Madam Bachs Forlag sælger pdf.downloads til undervisning i grundskolen, men vi deler også gratis pdf.materialer i shoppen. Du kan købe eller downloade små bøger, spil, plakater, ordkort, skrivehæfter, tal-opgaver og læseøvelser.

Når du har lagt titler i kurven, går du blot til kassen og betaler (mobil, kort eller EAN), hvad enten pdf.en har en pris, eller den koster 00,00 kr. Ingen besvær med oprettelse af konto eller brug af login – udfyld blot navn, mail og tlf.nummer og godkend ordren – hurtigt og nemt – download pdf.en fra ordeoversigten med det samme!
Filen kan også downloades fra den mail, du får tilsendt fra Madam Bachs Forlag hurtigt efter godkendelsen. Du kan hente pdf.en i alt 3 gange. Husk at gemme pdf.en på din computer.

Hent inspiration!
Her på siden vil der løbende komme opslag med nye beskrivelser af praksisforløb fra lærere, pædagoger eller forældre, som har anvendt en eller flere af pdf.titlerne.
Har du også brugt en af mine udgivelser på skolen, institutionen eller derhjemme med dit barn? Måske har du lyst til at anmelde materialet til dette opslag? –  så skriv en besked til mig.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Anmeldelse af  “Gæt en frugt”

“Gæt en frugt”-pdf.en er en rigtig fin samling af billeder af både almindelige og lidt anderledes frugter. Der er en nem vejledning med til kortene, og der er mange muligheder – også ud over de beskrevne aktiviteter. Jeg brugte billederne med mine dansk som andetsprogs elever i 1. klasse. Vi gennemgik ordene, lavede huskespil, beskrev frugterne og rangordnede dem efter hvad de bedst kunne lide. Eleverne var glade for aktiviteterne, fik trænet deres sprog, udvidet ordforrådet og da først kortene var lamineret og klippet ud, så var det nemt at forberede.
Jane Ingemann
DSA lærer

frugt