Pdf-downloads med vejledning og ideer til undervisningen.
Gem, print og brug dem i klassen igen og igen!

Pdf.materialer til download

Madam Bachs Forlag sælger pdf.downloads til undervisning i grundskolen, men vi deler også gratis pdf.materialer i shoppen. Du kan købe eller downloade små bøger, spil, plakater, ordkort, skrivehæfter, tal-opgaver og læseøvelser.

Når du har lagt titler i kurven, går du blot til kassen og betaler (mobil, kort eller EAN), hvad enten pdf.en har en pris, eller den koster 00.00 kr. Ingen besvær med oprettelse af konto eller brug af login – udfyld blot navn, mail og tlf.nummer og godkend ordren – hurtigt og nemt – download pdf.en fra ordeoversigten med det samme!
Filen kan også downloades fra den mail, du får tilsendt fra Madam Bachs Forlag hurtigt efter godkendelsen. Du kan hente pdf.en i alt 3 gange. Husk at gemme pdf.en på din computer.

Hent inspiration!
Her på siden vil der løbende komme opslag med nye beskrivelser af praksisforløb fra lærere, pædagoger eller forældre, som har anvendt en eller flere af pdf.titlerne.
Har du også brugt en af mine udgivelser på skolen, institutionen eller derhjemme med dit barn? Måske har du lyst til at anmelde materialet til dette opslag? –  så skriv en besked til mig.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ugens anbefaling

Anmeldelse af  “Forstå dine tekster – lix 5 – 10”
Jeg har afprøvet det røde inferensspil, “Forstå dine tekster”, med alle mine 3 danskhold (1., 2. og 3. klasse). Det er ifølge mine elever et sjovt spil, som de gerne vil spille igen. Vi har spillet det både i små grupper, hvor de kunne drøfte svaret og individuelt, hvor eleverne selv skulle svare. Det er et godt spil, hvor eleverne skal lytte godt til teksten og så ”læse mellem linierne”. I 2. og 3. klasse afprøvede jeg det med grupper af 3 elever, der skulle give svaret – her kunne de altså hjælpe hinanden. Med min 1. klasse afprøvede jeg det hvor de var alene. En anden gang vil jeg lade eleverne i 1. klasse være sammen i mindre grupper, da det er en ny disciplin for dem. I 3. klasse er de i vores læsebogssystem vant til at skulle danne inferenser, så her vil jeg næste gang lade dem spille alene.
Det kræver laminering, men så er der også til mange timers spil.
Mette Kristensen
Klasselærer for 1., 2. og 3. klasse samt læsevejleder Gislev Friskole