Pdf-downloads med vejledning og ideer til undervisningen.
Gem, print og brug dem i klassen igen og igen!

Pdf.materialer til download

Madam Bachs Forlag sælger pdf.downloads til undervisning i grundskolen, men vi deler også gratis pdf.materialer i shoppen. Du kan købe eller downloade små bøger, spil, plakater, ordkort, skrivehæfter, tal-opgaver og læseøvelser.

Når du har lagt titler i kurven, går du blot til kassen og betaler, hvad enten pdf.en har en pris, eller den koster 00.00 kr. Ingen besvær med oprettelse af konto eller brug af login – udfyld blot navn, mail og tlf.nummer og godkend ordren – hurtigt og nemt – download pdf.en fra ordeoversigten med det samme!
Filen kan også downloades fra den mail, du får tilsendt fra Madam Bachs Forlag hurtigt efter godkendelsen. Du kan hente pdf.en i alt 3 gange. Husk at gemme pdf.en på din computer.

Ved betaling med EAN.nummer skal du bestille pdf.erne i en besked til Madam Bachs Forlag. Herefter vil du få en mail med link til pdf.erne, og skolen vil modtage en elektronisk faktura.

Hent inspiration!
Her på siden vil der løbende komme opslag med nye beskrivelser af praksisforløb fra lærere, pædagoger eller forældre, som har anvendt en eller flere af pdf.titlerne.
Har du også brugt en af mine udgivelser på skolen, institutionen eller derhjemme med dit barn? Måske har du lyst til at anmelde materialet til dette opslag? –  så skriv en besked til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ugens anbefaling

Min 1.klasse har afprøvet læsespil. Spillene øver overbegreber. Der kan fokuseres på vokaler, ordbilleder og læsning. Mine elever synes det var lidt let, men vi har jo også snart gået i 1.klasse et helt år. Så jeg vil helt klar bruge dem i starten af skoleåret næste år.
Vi afprøvede både tøj og dyr. Det er godt, at spillene kan bruges på så mange forskellige måder. Der kan tappes og lyderes, kobles billede med ord og billede med billede.
Efter den obligatoriske laminering og klippen er der mange timers muligheder for at lære overbegreber. Det er bedst at sætte bagside på kortene, da de ellers er gennemsigtige, hvis man som jeg bare laver dem på papir og laminerer.
Det er særlig godt til tosprogede, der skal lære de forskellige danske ord at kende.

Mette Kristensen
Læsevejleder og dansklærer i 1.-2. klasse og 3. klasse.

Fiskespil 3