Pdf-downloads med vejledning og ideer til undervisningen.
Gem, print og brug dem i klassen igen og igen!

Pdf.materialer til download

Madam Bachs Forlag sælger pdf.downloads til undervisning i grundskolen, men vi deler også gratis pdf.materialer i shoppen. Du kan købe eller downloade små bøger, spil, plakater, ordkort, skrivehæfter, tal-opgaver og læseøvelser.

Når du har lagt titler i kurven, går du blot til kassen og betaler (mobil, kort eller EAN), hvad enten pdf.en har en pris, eller den koster 00,00 kr. Ingen besvær med oprettelse af konto eller brug af login – udfyld blot navn, mail og tlf.nummer og godkend ordren – hurtigt og nemt – download pdf.en fra ordeoversigten med det samme!
Filen kan også downloades fra den mail, du får tilsendt fra Madam Bachs Forlag hurtigt efter godkendelsen. Du kan downloade pdf.en fra mailen med ordrebekræftelsen i alt 6 gange. Husk at gemme pdf.en på din computer.

Hent inspiration!
Her på siden vil der løbende komme opslag med nye beskrivelser af praksisforløb fra lærere, pædagoger eller forældre, som har anvendt en eller flere af pdf.titlerne.
Har du også brugt en af mine udgivelser på skolen, institutionen eller derhjemme med dit barn? Måske har du lyst til at anmelde materialet til dette opslag? –  så skriv en besked til mig.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Anmeldelse af  “Læseteknik 1 og 2”

Som aktivitet i læseværksteder og til den individuelle undervisning er øvelserne i “Læseteknik 1 og 2” eminente.

“Læseteknik 1 og 2”- pdf.erne er to læse-øvelses-sæt, som består af billeder og ord, som skal sættes sammen ved hjælp af trinvis afkodning af ordene. Hermed øves læseteknikken på en ubemærket og sjov måde.
Her fokuseres på vokalerne sådan, at man læser første del af ordet fra vokalen og frem og herefter hele ordet.
Samtidig er Læseteknik 1 og 2 en afvekslende læseaktivitet, som min elev syntes var sjov, og han ville gerne have fortsat efter timen var slut.
Jeg kunne høre, han var meget opmærksom på at læse første del af ordene og havde fokus på vokallydene i ordene.
Ordene er lydrette og nemme at gå til, og sværhedsgraden er stigende fra “Læseteknik 1” med kvk-ord til “Læseteknik 2” med kkv- og kkvk-ord. Ordenes rækkefølge i pdf.en er bygget op efter vokalernes alfabetrækkefølge, så man let kan udvælge bestemte vokal-ord, som skal øves.
Materialerne kan genbruges, hvis man laminerer og klipper ordkortene ud i Læseteknik 1 – det tog lidt tid, men var umagen værd – jeg satte herefter velcrocirkler på, og nu kan jeg bruge sættet til siderne er slidt op.
Det gik hurtigere med materialerne fra Læseteknik 2 mht. print, laminering og udklip – her skal de små ordkort nemlig ikke klippes ud – man laminerer blot alle billed- og ordark, og så er det kun billedkortene, som skal klippes ud……og så på med velcro til sidst!
Nu har jeg materialer til læseværksteder, som kan bruges igen og igen.

PS.: “Læseteknik 3” er også i shoppen nu. Her arbejdes med kvkk-ord – læs mere her!
Kirsten Bach
Læsevejleder og læseunderviser

frugt
læseudvikling
Læsestart