To tal-løb

45,00 kr. inkl. moms

PDF Kroppen kommer i bevægelse, men også koncentration og hukommelse skal i sving, når man får dikteret et et-, to-, tre-, eller firecifret tal, som skal huskes og findes ciffer for ciffer i forskellige områder og sammensættes til det dikterede tal på et “løberkort”. Titalssystemets opbygning og cifrenes placering læres på en visuel, taktil og auditiv måde med de to tal-løb.
Materialet indeholder alt hvad der skal kopieres til løbene, samt huskeliste til læreren.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

  • I gruppe-løbet er fokus både på den faglige øvelse, men også på samarbejdet mellem eleverne i gruppen, som har et fælles løberkort, hvor tallets cifre ved fælles hjælp skal findes og sammensættes korrekt ud fra hukommelse af det dikterede tal.
  • I det individuelle tal-løb er fokus på den enkelte elevs talkendskabs-træning med de to øvelser dels som tal-oplæser og dels som løber, der skal finde og sammensætte det dikterede tal.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “To tal-løb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *