Dele med 10, 100 og 1000

65,00 kr. inkl. moms

PDF Disse tekstopgaver egner sig til mellemtrinnet og udskolingselever, som har brug for omsætningsopgaver samt børn med særlige behov. Således er pdf’ens medfølgende skærmudgave tilrettet sådan, at der kan skrives i pdf’en og bruges CD-ORD til at læse teksterne.
Materialet indholder:
Afsnit 1: Dele med 10: 24 opgaver
Afsnit 2: Dele med 100: 24 opgaver
Afsnit 3: Dele med 1000: 24 opgaver
Afsnit 4: Blandede opgaver: 54 opgaver
Opgavetyperne er regnehistorier med gentaget subtraktion og ligedeling. Se eksempler fra hæftet her på siden. Alle opgaverne i hæftet er parallelle med opgaverne i hæftet, “Gange med 10, 100 og 1000”. Dvs. at eleverne kan genkende opgavens emne og illustration. Her er opgaven blot “vendt” om, så opgavens resultat bliver anderledes.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Sværhedsgrad: Her bliver brugt alle tal op til og lidt over 10.000, både hele tal og decimaltal. Det forudsættes, at metoden med at fjerne nuller bag ved de hele tal og/eller rykke kommaet en, to eller tre pladser til venstre ved decimaltal, er kendt. Det forudsættes at eleverne kender sammenhængen mellem minutter, timer, dage og uger, måneder og år.
Eleverne skal have kendskab til udregning af areal. Det er også en god forudsætning at have arbejdet med omsætningsopgaver med g – kg – t og cm – m og dl – l
Tekster: Med hensyn til sværhedsgraden af opgaveteksterne ligger de fra LIX 12 til LIX 28. Grunden til den brede sværhedsgrad er, at jeg har fokuseret på at lave emnerne i opgaverne vedkommende og at min erfaring er, at eleverne kan læse lange svære ord, når blot de kender emnet og har hjælp fra billeder. Derfor er illustrationerne en vigtig del af forståelsen af opgaverne. Billeder er ligeledes med til at gøre opgaverne til en slags fortælling, som bliver mere levende for eleverne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dele med 10, 100 og 1000”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *