Lydret “kat og mus” vendespil

(1 kundeanmeldelse)

35,00 kr. inkl. moms

PDF Vendespillet med de 25 ordpar med lydrette katte- og musenavne er særdeles velegnet til indskolingens begynderlæsere. Børnene spiller vendespil, samtidig med de øver bogstavernes lyde og den fonologiske syntese.
Det er læsning på en sjov måde, hvor det er oplagt at hjælpe hinanden med afkodningen af kattenes og musenes lydrette navne.
Samtidig er det en god igangsætter til børnenes fantasi, hvis de skriver små katte- og musehistorier historier med børnestavning.
PS: I billedeksemplerne mangler a-katten, men den er med i pdf.en!

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Pdf'en indeholder:
- 25 kvadratiske kort med mus og deres lydrette navne. Hvert bogstav i alfabetet (undtagen q,x,z og w) er repræsenteret som begyndelsesbogstav i navnene.
- 25 kvadratiske kort med katte og deres lydrette navne. Hver kattekort kan parres med et musekort, som har samme farve og begyndelsesbogstav i navnet.

Så snart børnene har lært vokallydene og de hyppigste konsonanter, kan de spille huskespillet og øve den fonologiske læsestrategi, som kendetegner begynderlæsningen. Og kniber det med at læse navnene, kan man hente hjælp fra kattene og musenes farver og mønstre, som er ens for hvert katte- og musepar.
Da man jo ikke behøver bruge alle kort på een gang i et vendespil, kan man udvælge navnepar med de begyndelsesbogstaver, man er kommet til i bogstavindlæringen.
Således spilles der med flere og flere brikker efterhånden som skoleåret går. Eleverne får på den måde et visuelt indtryk af, at de lærer flere og flere bogstaver at kende.

1 anmeldelse af Lydret “kat og mus” vendespil

 1. Madam Bachs Forlag

  “Lydret kat og mus vendespil” er bare et hit!
  Flere af mine elever er lige nu helt vilde med at spille “Kat og mus”. Spillet er nemlig genialt til at træne det fonematiske princip – det vil sige, dét at forbinde bogstaverne med deres lyde, – og i løbet af spillet læser eleverne mange ukendte ord, hvilket er en vigtig læsefærdighed at kunne.
  Så, ja selvfølgelig skal der spilles “Kat og mus” i morgen igen.
  – Line Baun Christensen,
  Lærer og læseunderviser

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *