Forstå dine tekster Lix 5 – 10

35,00 kr. inkl. moms

PDF “Forstå dine tekster Lix 5 – 10” er et materiale til træning af læseforståelse i indskolingen.
Teksterne på de 4 x 12 læsekort ligger på lix 5 – 10
Pdf.en indeholder et brætspil med de 48 inferens-kort samt en CL-øvelse, hvor man læser, lytter, svarer, bytter kort og skifter makker, mens man går rundt i lokalet.
Udover spillekort og CL-kort medfølger tomme rammekort til elevernes eller lærerens egen produktion af inferens-tekster. Disse er både vedlagt bagerst i pdf.en og som redigerbare Wordfiler.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

At opfatte det uudtalte i teksten kaldes at danne inferens. Og det kan man træne. Det er endda en meget vigtig aktivitet til udvikling af elevernes læseforståelsesstrategier.
De små tekster på de 48 inferens-kort er inddelt så de omhandler et sted, en person, en følelse eller et dyr, som ikke er eksplicit nævnt i teksten. Eleverne skal altså læse mellem linjerne og drage konklusioner ud fra de øvrige oplysninger for at forstå sammenhængen og kunne svare på hvilket sted, hvilken person, hvilken følelse eller hvilket dyr, de små tekster på kortene omhandler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forstå dine tekster Lix 5 – 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *