Ordjagtpakken – 6 læsespil med 6 overbegreber

65,00 kr. inkl. moms

PDF 6 sjove læsespil til dansk i indskolingen. Her øves hurtig afkodning af ord og genkendelse af ordbilleder. Samtidig giver de 6 spils forskellige overbegreber masser muligheder for at arbejde med sorteringsøvelse i forhold til ordenes overbegreber. Der er 4 varianter af hvert spils spilleplader og læsekort, som kan kombineres og anvendes på utallige måder alt efter elevernes læseniveau.
De 6 spils overbegreber er: Grøntsager, frugt, dyr, møbler, tøj og værktøj.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

"Ordjagtpakken - 6 læsespil med 6 overbegreber" er 6 læsespil, hvor ord skal afkodes fra læsekort og genfindes på en spilleplade.
Spillene er egnet til indskolingen til elever, som er kommet lidt videre fra den lydrette læsning, men er også velegnet til de sikreste læsere.
Alle kan have sjov ud af at konkurrere om at finde ord på spillepladen så hurtig som muligt.
Der er 6 x 4 varianter af både spilleplade og læsekort, som kan kombineres på forskellige måder, hvilket giver mulighed for at variere sværhedgraden efter børnenes læseniveau.

I materialet indgår en skabeloner til elevernes egen fremstilling af en udvidelse af spillet med flere ord.

Derudover er der mulighed for at anvende spillepladerne og læsekortene på utallige andre måder, f.eks. til individuelt arbejde med at lægge de rigtige billede på de tilsvarende ord på spillepladerne eller omvendt...eller sætte vokaler ind på de vokaltomme læsekort eller spilleplader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ordjagtpakken – 6 læsespil med 6 overbegreber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *