Læs, husk og digt!

29,00 kr. inkl. moms

PDF Materialet indeholder 6 memoserier til indskolingen og yngste mellemtrin. Hver serie består af 8 tekst-kort med 8 tilhørende billeder – i alt 48 tekstkort og 48 billedkort. Tekst-kortene stiger i tekstlængden med en ny sætning for hvert kort.
Således er der én sætning på kort nr. 1 og otte sætninger på kort nr. 8.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Når man læser, er det væsentligt at kunne forestille sig tekstens handling inde i hovedet, så man husker og forstår tekstens sammenhæng ud fra indholdet. På den måde kan bruge sine indre billeder som hjælp i den fortløbende læseafkodning.
Mange elever kæmper med hukommelsen, hvis de bruger for meget energi på at afkode hvert enkelt ord. De har brug for at træne hukommelse og de indre billeder af teksters handling.
"Læs, husk og digt!" er et materiale til øvelse af netop dette. For kan man gentage en længere tekst, er man nødt til at bruge sine indre billeder og forståelse af indholdet.
I materialet er forslag til øvelser og spil med memo-serierne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Læs, husk og digt!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *