Fiskespil 3 – navneords bøjningsmorfemer

(1 kundeanmeldelse)

20,00 kr. inkl. moms

PDF “Fiskespil 3 – navneordenes bøjningsmorfemer” består af 48 ordkort, som bøjer 12 navneord og dermed passer sammen 4 og 4 som stik.
Spillet udvikler den ortografiske læsning.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Eleverne øver at kunne udskille bøjningsmorfemer fra ordenes rodmorfemer. Mestrer barnet dette i læseprocessen afkodes ordene hurtigere og den sikre læsning udvikles.
Fiskespil 3 er velegnet til indskoling og mellemtrin. Kortspillet er udviklet til elever, som er øvede i det fonologiske princip og kan læse ikke-lydrette ord.

1 anmeldelse af Fiskespil 3 – navneords bøjningsmorfemer

  1. Mette Greve Kristensen

    Jeg er så heldig at være klasselærer for en fantastisk 3. Klasse. Vi har den seneste tid arbejdet meget med forholdsord og navneords bøjninger.
    Min klasse har altid været glad for at spille danskfaglige spil og derfor har de været meget glade for at afprøve Huskespil om forholdsord og Fiskespil 3 -navneords bøjningsmorfemer.
    Spillene er lette at gå til. De kræver laminering og klip, men så er der ellers mange timers faglig underholdning i dem. Mine elever har spillet dem mange gange og har syntes hver gang, at de er sjove. Deres viden bliver aktiveret endnu en gang og denne gang på en måde, hvor de næsten ikke selv mærker det.
    Mette Greve Kristensen, lærer i indskolingen og læsevejleder

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *