Huskespil med de 120 ord

35,00 kr. inkl. moms

PDF Huskespil med de 120 ord er beregnet til de elever i indskolingen, som kan bogstavlydene og har erfaring med det fonologiske princip gennem børneskrivning og læsning af lydrette tekster.
Ved hjælp af små lyd-hjælpe-ørene over de ikke-lydrette vokaler og stumme konsonanter i ordene kan eleverne bruge fonologien til at afkode de 120 ord på ordkortene.
Pdf.en indeholder 120 ordkort med “lyd-hjælpe-ører” og 120 ordkort uden “lyd-hjælpeører”

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Pdf.en indeholder 120 ordkort med “lyd-hjælpe-ører” og 120 ordkort uden “lyd-hjælpeører” – hermed kan man parre ordkortene som et kort med og ét uden “lyd-hjælpe-øre”.
Når børnene efterhånden kan ordene som ordbilleder, kan man spille udelukkende med ordkort uden “lyd-hjælpe-ører”.
Ordene på ordkortene er skrevet i fonten OpenDyslexicAlta, som er udviklet med henblik på optimal læsbarhed. I denne font er a og å skrevet som et håndskrift-a og -å.
Alle vokaler i ordene er røde.
Pdf.ens ordkort er opdelt efter en- og tostavelsesord og yderligere efter vokalernes og konsonanternes antal og placering i ordene. Dette gør det lettere hurtigt at finde og printe det udpluk af ordkortene, som passer til den relevante sværhedsgrad.
Ordkortene kan iøvrigt bruges til et utal af øvelser, ord-opgaver og spil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Huskespil med de 120 ord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *