Plus til og med 30

32,00 kr. inkl. moms

PDF Hæftet består af tre afsnit med i alt 87 små additions- regnehistorier med illustrationer, som hjælper på vej med udregningerne. I læsning af teksterne skal små følgeslutninger laves for at forstå spørgsmålene i opgaverne korrekt.
Hæftets overskuelige struktur, de få og små regnehistorier på hver side samt de tilhørende billeder gør “Plus til og med 30”  særdeles velegnet til øvelse i faglig læsning og addition både i indskolingen og specialundervisningen.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

"Plus til og med 30" består af:
- En pdf med 87 tekstopgaver til indskolingen.
Afsnit 1: 27 additions-opgaver med resultater op til og med 10
Afsnit 2: 27 additions-opgaver med resultater fra 10 til og med 20
Afsnit 3: 33 additions-opgaver med resultater fra 10 til og med 30
- En pdf med facitlister til de tre afsnit

Hvis opgaverne bruges i 1. klasse er det en super idé at bruge oplæsningsfunktioner, som findes i IntoWords eller AppWriter. Det vil ligefrem fremme læseudviklingen at bruge oplæsnings- og skrivefunktionen med stavehjælpen i disse apps online.
Bruger I f.eks. IntoWords på skolen, kan eleverne logge ind med deres Unilogin på https://intowords.com og åbne pdf.en her.
Pdf.en kan naturligvis også printes ud som papirhæfte enten før eller efter, at eleven har skrevet i det.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plus til og med 30”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *