Faglig læsning om maskiner

29,00 kr. inkl. moms

PDF “Faglig læsning om MASKINER” er et pdf.hæfte på 32 sider til mellemtrinnet eller til alle elever, som interesserer sig for maskiner.
Hæftet indeholder 1 fagtekst om minerydderen, 2 fagtekster om dumperen og 2 fagtekster om rendegraveren – altså i alt 5 informative fagtekster – alle med førlæsnings- og efterlæsningsopgaver. Teksterne ligger på lix 37 – 42. Der medfølger skærmudgave.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

“Faglig læsning om MASKINER” er et pdf.hæfte, som er blevet til på baggrund af ønsker fra en gruppe store drenge med særlige behov, som efterspurgte informative tekster om maskiner.
Drengene kunne, som mange andre, læse lange ord, når emnet var relevant for dem, og mange gange kendte de fagord, som lå uden for den daglige sprogbrug, hvis altså bare emnet handlede om noget, der fascinerede dem. Og det gjorde maskiner!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Faglig læsning om maskiner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *