Jule-stave-gaver

0,00 kr. inkl. moms

PDF “Jule-stave-gaver” er 24 foldekort beregnet til børn i indskolingen og på mellemtrinnet, som er kommet videre fra den lydrette stavning og skal øve læsning og stavning af længere ikke-lydrette ord.
Ordene som øves i “Jule-stave-gaver” er de samme 24 juleord, som er brugt i udgivelserne, “Jule-huskespil”, “Julle og Nissemis på ordjagt” samt “Julle og Nissemis i juleskole”.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer.

Pdf.en indeholder 6 ark hver med indersider til 4 foldekort med 4 jule-staveord (på op til 4 fire stavelser) - i alt 24 inderside-kort med plads til at skrive et juleord. De 6 inderside-ark har hvert et tilhørende yderside-ark (det er dem, der vender på hovedet efter hvert inderside-ark).

De 24 foldekort kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, både som individuel læse/staveøvelse, hvor eleven selv læser ordet på foldekortets forside og bagefter skriver ordet indeni, og som del af værksteder, "Tampen brænder", "Gæt og grimasser", eller som poster i forskellige løb ude og inde. En idé er også at digte en historie, hvor alle ordene indgår. Eleverne skal så skrive ordet ned i de foldekort, de har fået tildelt, efterhånden som ordene dukker op, når historien bliver læst højt i klassen.

Se også titlerne "Julle og Nissemis i juleskole" og "Julle og Nissemis på ordjagt".
Med "Jule-huskespil" er der yderligere mulighed for at øve ordene med læse-øre-hjælp til afkodning af huskespillets ordkort. Har man alle titler, vil man have et vendespil, som øver læsningen af ordene og i forlængelse af dette kunne gå videre med stavningen af de samme ord i "Jule-stave-gaver" - og derudover have en julekalender med små videoklip samt billedkalender. Da alle fire titler supplerer hinanden er de oplagte at bruge sammen som en del af decembers juleaktiviteter, fælles og i værksteder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jule-stave-gaver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *