Hvordan vender b og d ?

20,00 kr. inkl. moms

PDF “Hvordan vender b og d?” er 48 opgavekort beregnet til indskolingen og alle elever, som har brug for at opnå større sikkerhed i at genkende og skrive bogstaverne, b og d, med korrekt venstre- eller højre-drejning.
Pdf.en indeholder:
8 sider med 6 opgavekort på hver side – ialt 48 opgavekort
En side med bagsidekort

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Eleven skal koble billedets ord og udtale med de enkelte bogstavlydes placering. Er der tale om et b eller et d, evt. begge dele eller måske dobbelt b og d?
Hertil kan man hente hjælp fra de muligheder, der står skrevet i de 3 rammer under billedet. Når koblingen mellem fonem og grafem og stavemåde er afgjort, skal eleven selv skrive bogstavet/-erne ind på stregerne i ordet over billedet.
Refleksionen over fonem/grafem-forbindelsen og i umiddelbar forlængelse heraf skrivningen af b´er og d´er vil træne eleven til en automatisering af b og d´s bogstavbilleder med de korrekte højre- eller venstredrejninger.
Anvendelse:
Kortene kan anvendes flere gange, hvis man bruger en whiteboard-pen på de laminerede opgavekort. Således er kortene velegnede til værkstedsarbejde og ugeskema-metoden.
Materialet kan også bruges som udprintede opgaveark uden yderligere forarbejdning, så eleven blot arbejder på papirarkene med blyant.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvordan vender b og d ?”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *