Tælle mønter 1B

15,00 kr. inkl. moms

PDF Dette pdf.hæfte er en fortsættelse af “Tælle mønter 1a”. Blot er mønterne, som skal sammentælles 1 kr., 2 kr., 5 kr. og 50 øre. Første side er en introduktion til halve kroner. På de første 16 sider er antallet af mønter, der skal tælles sammen, skrevet ind i møntskemaet og det sammentalte beløb er højst 62 kr. På de næste 13 sider kan lærer eller elev selv skrive antallet af mønter, man ønsker sammentalt og således regulere sværhedsgraden.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Materialet er sat overskueligt op og egner sig til både til indskoling og undervisning af børn med særlige behov. Der kan med stor fordel anvendes plastmønter som hjælpemateriale til sammentællingsopgaverne.
Materialet indeholder både en pdf til print og en pdf til skærmarbejde.
I skærmudgaven af pdf.hæftet kan eleverne skrive resultaterne direkte ind i svarfelterne i skærm.pdf.en på computeren, inden de printer ud eller gemmer opgaverne på computeren i egen mappe.
Printudgaven af pdf.hæftet er tilrettet, sådan at man kan printe booklets direkte ud fra den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tælle mønter 1B”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *