Bogstavrejsen – bogstavbog

60,00 kr. inkl. moms

Bogstavrejsen er et helt nye bogstavsystem til bhv.klassen. Det er lavet og udviklet af lærere i et samarbejde med børnehaveklasseledere rundt omkring i Danmark.
Bogstavrejsens 90 siders bogstavbog til bhv.klassen indeholder sjove og motiverende opgaver om bogstavernes form og lyd.
Sammen med Bogstavrejsens bogstavbog får man fri adgang til www.bogstavrejsen.dk, hvor der er vejledning, e-udgave af arbejdsbogen, et onlinehæfte med fortællingerne til hvert kapitel, masser af ekstramaterialer, vokalsang og håndfonemer. Login til alt dette modtages sammen med Bogstavrejsens bogstavbog.

I bogstavbogen møder eleverne de samme typer af opgaver til hvert bogstav, de er bare tilpasset historierne til bogstavet. Til hvert bogstav skal eleverne altid:
- Se tegninger af ord fra teksten, der starter med bogstavet. Til hvert bogstav er der vist 2-4 billeder. Ved nogle bogstaver er der et billede i en orange ring. Det er ord, hvor bogstavets lyd kan lyde anderledes. Det er kun til at tale med eleverne om i fællesskab og for at gøre dem opmærksomme på det, men efterfølgende skal de ikke arbejde med drillelydene.
- Skrive bogstavet i skrivehuse.
- Finde og genkende det pågældende bogstav blandt andre bogstaver. - Høre bogstavets lyd i tegnede ting eller selv tegne ting med bogstavets lyd.

Udover den fysiske bogstavbog, får man som tidligere beskrevet adgang til en masse kopiark online, som kan downloades og printes til eleverne fra hjemmesiden.
Her er også en e-bog-udgave af Bogstavrejsens bogstavbog, som f.eks. kan vises på tavlen til gennemgang. Login modtages sammen med bogen.

Yderligere information

Størrelse 22 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogstavrejsen – bogstavbog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *