Bogstavrejsen – arbejdsbog

60,00 kr. inkl. moms

Bogstavrejsens 50 siders arbejdsbog bygger videre på arbejdet med bogstavernes lyde i bogstavbogen. Her i arbejdsbogen får bogstavlydene en funktion – de bliver til ord, som dernæst bliver til sætninger. I små eventyrlige fortællinger støder de tre venner, Bo, Mimi og deres nye ven Alf på lidt af hvert.
Arbejdsbogen præsenterer en gruppe af de 120 hyppigste ord, ligesom der arbejdes med rim, stavelser og læseforståelse. Alt sammen på et niveau, som passer til 0. klassetrin efter endt bogstavgennemgang.
Sammen med Bogstavrejsens arbejdsbog får man fri adgang til www.bogstavrejsen.dk, hvor der er vejledning, e-udgave af arbejdsbogen, et onlinehæfte med fortællingerne til hvert kapitel, masser af ekstramaterialer, vokalsang og håndfonemer. Login til alt dette modtages sammen med Bogstavrejsens arbejdsbog.

Bogstavbogens arbejdsbog bygger videre på arbejdet med bogstavernes lyde, (som der arbejdes med i Bogstavrejsens bogstavbog).
I Bogstavrejsens arbejdsbog støder de tre venner, Bo, Mimi og Alf på lidt af hvert i de eventyrlige fortællinger. Arbejdet i arbejdsbogen lægger sig op ad de ord, der mødes i historierne fra hjemmesiden www.bogstavrejsen.dk.
Arbejdsbogen kan også sagtens anvendes uden historierne.

Udover den fysiske arbejdsbog, får man som tidligere beskrevet adgang til en masse kopiark online, som kan downloades og printes til eleverne fra hjemmesiden.
Her er også en e-bog-udgave af Bogstavrejsens arbejdsbog, som f.eks. kan vises på tavlen til gennemgang. Login modtages sammen med bogen.

Yderligere information

Størrelse 22 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogstavrejsen – arbejdsbog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *