Ordjagt – et læsespil med dyr

18,00 kr. inkl. moms

PDF Sjovt læsespil til dansk i indskolingen og til de yngste på mellemtrinnet. Her øves hurtig afkodning af dyre-ord og genkendelse af ordbilleder. 4 varianter af spilleplader og læsekort, som kan kombineres alt efter barnets læseniveau.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

"Ordjagt - et læsespil med dyr" er et spil, hvor dyre-ord skal afkodes fra læsekort og genfindes på en spilleplade.
Spillet er egnet til indskolingen til elever, som er kommet lidt videre fra den lydrette læsning, men er også velegnet til de sikreste læsere.
Alle kan have sjov ud af at konkurrere om at finde ord på spillepladen så hurtig som muligt.
Der er 4 varianter af både spilleplade og læsekort, som kan kombineres på forskellige måder, hvilket giver mulighed for at variere sværhedgraden efter børnenes læseniveau.

I materialet indgår en skabelon til elevernes egen fremstilling af en udvidelse af spillet med flere ord.

Derudover er der mulighed for at anvende spillepladerne og læsekortene på utallige andre måder, f.eks. til individuelt arbejde med at lægge de rigtige billede på de tilsvarende ord på spillepladerne eller omvendt...eller sætte vokaler ind på de vokaltomme læsekort eller spilleplader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ordjagt – et læsespil med dyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *