Do you know the feeling?

25,00 kr. inkl. moms

PDF  “Do you know the feeling?” består af ansigter, små cases og skriveøvelse til de engelske gloser for 16 givne følelsers-nuancer. Til de 5 sidste af disse følelser, skal eleven selv tegne ansigtet. Herefter følger 3 sider, hvor der er plads til at tegne og skrive om tre ekstra følelser, som man måske synes, der mangler.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer.

“Do you know the feeling?” er efterfølger til “My book about emotions”, men de to hæfter kan sagtens bruges hver for sig i hhv. indskolingen og på mellemtrinnet. Mens “My book about emotions” indeholder skriveøvelser om de mest basale følelser, omhandler “Do you the feeling?” flere forskellige følelses-nuancer.
Pdf-hæftet er velegnet til fælles snak om følelser og adfærd generelt. Her kan læreren f.eks. læse teksterne til hver følelse højt efterfulgt af mundtlige formulerings-øvelser, feedback og samtaler i gruppen/klassen. Eleverne kan skrive stikord og sætninger eller små tekster på engelsk om deres egne erfaringer med den enkelte følelse.
De fælles snakke og elevernes mundtlige og/eller skriftlige input kan evt. danne udgangspunkt for små rollespil, hvor de engelske gloser og vendinger øves.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Do you know the feeling?”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *