Kender du følelsen?

25,00 kr. inkl. moms

PDF Dette pdf-hæfte er efterfølger til “Min bog om følelser”, men de to hæfter kan sagtens bruges hver for sig både i indskolingen og på mellemtrinnet. Mens “Min bog om følelse” indeholder skriveøvelser om de mest basale følelser, omhandler “Kender du følelsen?” flere forskellige følelses-nuancer med små historier som eksempler på hver følelse.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Hæftet består af ansigt, situations-beskrivelser og skriveøvelse til ordene for 16 givne følelsers-nuancer. Til de 5 sidste af disse følelser, skal barnet selv tegne ansigtet. Herefter følger 3 sider, hvor der er plads til at tegne og skrive om tre ekstra følelser, som barnet evt. synes, der mangler.
Pdf.hæftet er velegnet til fælles snak om følelser og adfærd generelt. Her kan den voksne f.eks. læse situationsbeskrivelserne til hver følelse højt efterfulgt af fælles snak i gruppen/klassen. Derefter kan børnene skrive om deres egne erfaringer med den enkelte følelse.
De fælles snakke og børnenes beskrivelser kan evt. danne udgangspunkt for små rollespil, handleplaner og elevsamtaler.
Skrifttypen, som er anvendt i hæftet er OpenDyslexic, en font, som er udviklet til ordblinde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kender du følelsen?”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *