Lyd-ører til ophæng

10,00 kr. inkl. moms

PDF “Lyd-ører til ophæng” er en samlet oversigt over lyd-ørernes betydning. De seks A5-plakater er lavet på opfordring fra en lærer, der havde købt de tilhørende pdf-titler, som ses på vare-forsiden.
Disse seks titler indeholder ord, hvis udtale er illustreret med lyd-ører (bl.a de 120 ord).
Målgruppen er elever i indskolingen, som kan bruge det fonologiske princip og skal i gang med at læse ikke-lydrette ord.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer. 

Plakaterne med lyd-ører er et supplement til de 6 titler, som er nævnt på forsiden. Her kan eleverne hurtigt se betydningen af hvert øre og bruge dem til afkodning af ordene i de 6 udgivelser, som bl.a indeholder ordkort med de 120 ord samt huskespil om de fire årstider.
“Lyd-ører til ophæng” består derfor af en oversigt over de forskellige ørers betydning samt 6 A5-plakater med hvert sit øre illustreret med tegninger og en enkel sætning, som forklarer hvilken lyd øret viser.

Den anvendte tekstfont er “Open dyslexicAlta”, som er en font, der gør det lettere at skelne bogstavernes form fra hinanden. Ørerne med de små bogstaver er ment som en hjælp til afkodningen af de ikke-lydrette bogstaver. Øret viser således det bogstav, hvis lyd ligger tættest på udtalen af bogstavet i ordet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lyd-ører til ophæng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *