Instrumentplakater

69,00 kr.

PDF Pdf.erne består af 16 superflotte ‘håndtegnede’  instrumenter, sat op som plakater i flere størrelser. Plakaterne er først og fremmest beregnet til at udsmykke musiklokalet, klassen, gangen eller aulaen. Billederne vil desuden kunne stimulere elevernes nysgerrighed og på den måde skabe grobund for at udveksle erfaringer om musik – både den klassiske og den rytmiske. En god musiksnak kan også være med til at styrke til fællesskabet mellem eleverne, da musik er noget, de fleste har gode oplevelser med og gerne vil fortælle om.

Når du har betalt ordren, får du tilsendt en mail, som indeholder link til materialet. Du kan også downloade det fra den viste ordreoversigt straks efter betaling. Husk at gemme pdf.en på din computer.

 

Læreren kan inddrage plakaterne i musikundervisningen, men de kan også indgå i andre fag i en snak om, hvordan vi mennesker kan skabe noget værdifuldt sammen. Det er dét der sker, når musikere spiller sammen i et symfoniorkester eller i band og der kommer god musik ud af det.  Det samme kan vi opleve, når vi arbejder sammen i et team eller f.eks i et godt gruppearbejde. Der er mere materiale er på vej, hvor instrumenterne er sat op på mindre kort. I det nye materiale er der fokus instrumenternes oprindelse og lyd, og på hvordan de indgår i forskellige musikalske genrer. Tak til Kirsten Bach for sparring, teknisk og mental support.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Instrumentplakater”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *