Børn, som har brug for struktur i hverdagen, har stor glæde af piktogrammer til hverdagens rutiner.

Piktogrammer med magneter

Piktogrammer med magneter og folie til ophæng får du med æske 3.

Med piktogrammerne til hverdagens rutiner får du alletiders værktøj til at forberede dit barn på dagens aktiviteter.
Og dét at pille hvert piktogram af magnet-ophænget hver gang et gøremål er udført, er for mange børn en slags gulerod og belønning, der samtidig skaber overblik over hvor langt, man er i ”programmet”

Hæng morgen-piktogrammer op aftenen før, og lad barnet pille dem ned og lægge dem i æsken næste morgen efterhånden, som rutinerne er udført.
Når alle kort er væk fra ophænget, sættes eftermiddags-piktogrammerne op, så de er klar til barnet kommer hjem fra skole.
På samme måde tages disse kort ned og lægges i æsken efterhånden som eftermiddagens aktiviteter udføres. Så er det aften-piktogrammerne, der skal op og tages ned igen, indtil barnet ligger i sin seng.
Efterhånden som barnet bliver kendt med rutinerne, kan det selv sætte morgen-piktogrammerne op aftenen før.

Piktogrammer med magneter fra Madam Bachs Forlag er findes i æske nr. 3 , hvor der medfølger selvklæbende magnetfolie og magnettape samt blanke kort og whiteboard-pen til fremstilling af nye kort.

Praktisk anvendelse

GÅ TIL SHOPPEN

Har man samtidig appen, Odinscript, på sin mobil, er det ligegyldigt, om man er i rummet, hvor piktogrammerne hænger, eller i bussen på vej hjem fra skole.
Med både æske 3´s piktogramkort og appen, Odinscript, kan barnet altid få overblik over dagens aktiviteter.